För Entreprenörer

Att arbeta med Simplex stenspräckning och bergspräckning och att kunna sönderdela sten, berg och betong säkert och med omedelbar verkan kan tillföra företaget en mer flexibel och kostnadseffektiv verksamhet. Man kan själv skjuta bort sten, berg och betong som kommer i vägen under arbetet vilket både sparar tid och pengar. Man stärker företagets konkurrenskraft och man får ett större arbetsområde att jobba mot. Användningsområden för Simplex är många.

Simplexsystemet som  är resultatet av flera års utveckling är i dag ett mycket uppskattat system som används runt om i hela Sverige. Vi har användare från mindre entreprenörsfirmor till stora bolag som Peab, NCC, Svevia, Skanska m.fl. Säkerheten var i fokus när vi utvecklade Simplexsystemet. Simplex är den första stenspräckningspatronen i världen som har separat tändare, detta innebär för användaren maximal säkerhet.

Investeringskostnaden för Simplex är låg och betalar oftast igen sig redan på det första jobbet.  Power Tools jobbar hårt med att marknadsföra produkten för att hjälpa våra kunder runt om i landet. Vi syns i tidningar som Vi i Villa, Villa Fakta, Leveranstidningen Entreprenad, Entreprenadaktuellt m.fl.  Om ni känner att ni vill bredda kompetensen och stärka er konkurrenskraft i företaget är det bara att kontakta Power Tools så hjälper vi er att komma igång med Simplex Stenspräckning. Det finns även en branschorganisation som bevakar intressena för entreprenörer när det gäller stenspräckning och bergspräckning . Besök gärna Svenska SpräckEntreprenörers BranschOrganisation  och läs mer.

 

 

Behöver du hjälp?

Kontakta din lokala entreprenadfirma och fråga om Simplex

Eller ring 0513 – 722 82 för rekommendation av entreprenörer i ditt område