Sedan flera år är vi marknadsledande i Sverige inom spräckning med produkter för spräckning av sten, berg och betong. Vi är innehavare av flertalet patent på våra produkter som sträcker sig över de flesta länder i världen och vidareutveckling av produkter inom stenspräckning och bergspräckning sker hela tiden. Våra kunder inom Stenspräckning och bergspräckning är allt ifrån den ensamma entreprenören till Skanska, NCC, Peab med flera. Företaget är beläget i Herrljunga kommun i stora ljusa lokaler som är välanpassade för vår tillverkning. Stort visningsrum finns tillgängligt i anslutning till utbildningslokalen.

Hyrdaulisk stenspräckning med hycon och hirado

Simplex Stenspräckning är många gånger ett bättre och skonsammare alternativ till sprängning. Man kan utföra stenspräckning i tätbebyggt område i fastigheter, nära husgrunder och vattenledningar samt kablar. Simplex stenspräckningspatroner skapar nästan inga vibrationer. Detta resulterar till att man oftast slipper dyra och tidskrävande besiktningar.

Power Tools är idag mer än bara Simplex. Vi jobbar även med högkvalitativa produkter för hydraulisk berg- och stenspräckning. Alla de varumärken vi valt att erbjuda våra kunder är noggrant utvalda och presterar på allra högsta nivån. Som entreprenör behöver man kunna lita på sina verktyg. Därför ger vi även alla kunder möjlighet att beställa service på både Hycons hydraulaggregat och hydrauliska spräckare från Hirado eller Kilrox.

För att kunna ge bästa möjliga service i hela landet så har vi två återförsäljare som enbart jobbar med Power Tools stenspräckningsprodukter och borrutrustning. Stockholmsområdet servas av Power Tools Stockholm AB i Upplands Väsby som drivs av Håkan Johansson. Från Uppsala och Norrut ansvarar Jonny Bernhardsen med sitt företag Power Tools Uppsala AB.

Vår policy är att ge våra kunder bästa möjliga service utifrån vår gedigna branschkunnighet inom sten och bergspräckning samt vårt personliga engagemang. Vi är ett seriöst, etablerat företag som sätter stort värde i att skapa förtroende hos kunderna och som uppskattar de personliga kontakterna.

Har du frågor som rör vår verksamhet?